UITVERKOCHT 11 februari 2017: Sound Experience Gongbad

Gongbad

Boek hier je tickets!

Deze bijzondere avond vult de Van Houtenkerk in Weesp zich met de klanken van gongs, kristallen en metalen klankschalen, boventoon-instrumenten, trompet, orgel, zang en soundscapes. Je aandacht zal zich vullen met allerlei klankkleuren en je zal merken dat de harmonische trillingen via het zenuwstelsel gaan resoneren in je lichaam en je geest. Als je je ego-weerstanden passeert en je hieraan overgeeft, vult je veld van aandacht zich, waardoor er geen plaats overblijft voor je denken en deze stilvalt. Ook het lichaamsbesef lost op en het gevoel van afgescheidenheid van andere mensen en de wereld buiten je verdwijnt. Dit kan een mystieke ervaring veroorzaken waarbij je je weer één voelt met het universum.

Je ligt tussen de uitvoerende musici waardoor de ervaring nog directer is en je je makkelijker kan verliezen en ontspannen in de klank van tijdloze stilte en lichaam en geest zich weer energetisch kunnen herladen.

Voor deze avond hebben we een aantal bevlogen muzikanten uitgenodigd:
Aleksandra Anisimowicz Рsopraan
Michael Telapary¬†–¬†indianenfluit
Fons Brouwer Рorgel
Frans de Rond Рsoundscapes
Michael van Polen Рpercussie
Spirit Connection Рgongs en boventoon-instrumenten

Langer dan jullie gewend zijn duurt dit lig-concert anderhalf uur. Vergeet niet matje, kussen en deken mee te nemen zodat je lekker ontspannen kunt liggen.

De kosten voor dit Sound Experience Gongbad zijn ‚ā¨ 32,50 p.p. Voor de mensen die niet kunnen liggen, is het altijd mogelijk om dit concert zittend bij te wonen. Dit gangbad¬†wordt gehouden in de Van Houtenkerk aan de Oude Gracht 69 te Weesp en begint om 20.00 uur.

Boek hier je tickets!

Spirit Connection