24-uurs-retreat: The Resonance of Being
1 & 2 juli in Overlangel

1 en 2 juli 2023

  • 24 uur
  • oefeningen met klank
  • lichte adem- en Qi Gong-oefeningen
  • po√ęzie
  • gongpuja
  • heerlijk vegetarisch eten
  • in onze nieuwe, sfeervolle en comfortabele locatie

‘Je gaat je niet beter voelen,
maar je wordt beter in voelen.’¬†

Wij zijn natuurlijk hardstikke trots jullie te gaan verwelkomen in ons nieuwe pand. Een heerlijke en inspirerende plek in het prachtige Brabantse rivierenlandschap.
Dit keer hebben we het Resonance of Being retreat op het programma, waarin de cyclus van de dag centraal staat. Het aanbreken van de dag, het naar buitenkeren, het stralen, het inkerende en weer terugvallen in de stilte. De gongpuja vormt daarin de finale.

 

GONGPUJA

Gedurende de dag bereiden we ons voor op de uiteindelijke nachte­lijke gong­puja. Dit is een ritueel waarin we tijdens de nacht 6,5 uur samenzijn. De gongs worden non-stop bij toerbeurt door de deel­nemers bespeeld. Daarnaast lig je te slapen en/of te mediteren.
De voorbereidingen zijn: het met en voor elkaar bespelen van de gongs, meditatie- en ademhalingstechnieken en het bewegen met en door klank. 

Tijdens de gongpuja verdwijnt in het veld van klank en resonanties het gevoel van afgescheidenheid met de wereld om je heen. Tijd en ruimte lossen op in essentieel zijn. De mentale, emotionele en fysieke aspecten van je lichaam worden super­geleidend, waardoor de gebruikelijke weerstand van het ego oplost in onvoorwaardelijk zijn. Een prachtige louterende ervaring.

 

VOOR WIE?

Dit retreat is voor iedereen die inspiratie zoekt in de kracht van klank. Het is een uitstekende ervaring als verdieping van inzicht in je eigen innerlijke reis.

TICKETS

De prijs voor dit retreat is: ‚ā¨225,00.
Inclusief: vegetarische maaltijden, diverse soorten water & thee.

Het retreat vindt plaats in een intieme, kleine setting van maximaal 16 personen.
Dus wees er snel bij.

 

Wat een ervaring! Omringd door gongs, omringd door klankschalen. Openstaan voor hun vibraties en resonatie. Ik laat het gebeuren en geef me over aan de gongs en klankschalen en laat me meeslepen door hun uitnodiging en vibreer mee. De dans van mijn klank, de dans van de gongs en klankschalen, één-zijn met wat er is. Thuiskomen.  I AM. Ik zweef en laat me meevoeren in mijn eigen verhaal. En tussendoor is het stil. Stilte die er altijd is. Stilte waaruit klanken ontstaan. Steeds opnieuw, steeds andere klanken.

¬† – Frank –¬†

24 uurs retreat Overlangel
Spirit Connection