klankbehandelingen, workshops en trainingen

Power of Sound klankbehandelingen

 

• individueel

Wij hebben een speciale klankruimte met een bijzonder klankbed waar je voor deze behandeling tussen gongs, klank­schalen, tongdrum, monochord en andere boventooninstrumenten ligt die op jou zijn afgestemd. Deze behandeling werkt zowel op het fysieke, mentale als emotionele lichaam. Daarbij is klank de draaggolf voor bewustzijn die de energie verhoogt, blokkades oplost en helpt tegen stress, spanning en slapeloosheid. Ook kan het inzicht geven in conditioneringen en structuren.

 

• groep

Voor de Power of Sound klankbehandeling hebben we ook een groeps­ruimte voor kleine groepen van 2 tot 6 personen. Deze ruimte wordt intuïtief gevuld met instrumenten die zijn afgestemd op de groep.

 

 

 

workshops en trainingen

Wij geven in ons pand regelmatig workshops en klankmeditaties, maar we doen dit ook op locatie. We werken dan met gongs, kristallen klankschalen, Himalaya full-moon-klankschalen en stemvorken. 

We verzorgen deze trainingen voor een halve dag (minimaal) of meerdere dagen.

 

U kunt ons ook inhuren voor een training of workshop op maat. Bijvoorbeeld als onderdeel van een bedrijfstraining of bij een yoga-retreat.