agenda

GONGS

RESONANTIE

De gong is het meest resonerende instrument wat wij tot op heden kennen. Wanneer de gong vibreert, voel je alle resonanties in elke cel van je lichaam. Deze vibraties zijn de meest krachtige resonanties die gebruikt worden in holistische healing. Al meer dan 5000 jaar wordt de gong daarvoor gebruikt en de gong is ook het oudste instrument. In de kwamtumfysica wordt de gong ook wel het nulpuntveld genoemd. Het gongveld is gecomponeerd uit triljoenen boventonen die in een zo genaamde Fibonacci reeks van deze disc afkomen. Deze triljoenen boventonen vullen de ruimte om ons fysieke, mentale, emotionele en spirituele lichaam. De kosmische muziek van de gong wordt wel de dissonante harmonie genoemd. De transcendentale klanken van de heilige gong komt van de grote chaos waaronder de wereld van formatie ligt.

PAISTE, GONGLAND, OETKEN & MEINL gongs

Paiste, Gongland, Oetken en Meinl bouwen de meest verfijnde gongs die er zijn en wij zijn trots de exclusieve dealer in Nederland zijn. We hebben alle planetengongs en symphony, creation en brilliance-gongs in onze winkel. En we hebben een groot aantal custom made gongs. Je kunt ze allemaal bij ons beluisteren en ervaren. De gongs die wij hebben variëren tussen de 24” en 60”. Paiste, Oetken en Meinl gongs worden met de hand gemaakt. Bij aanschaf van een gong krijg je een gratis workshop.

 

CHINESE GONGS

Naast Paiste, Oetken & Meinl gongs hebben we ook een mooie collectie chinese sungongs die we zelf uitgezocht hebben op klank. Vele van onze sungongs zijn getuned op planetenfrequenties. We hebben deze in verschillende afmetingen van 50 cm tot 135 cm.

HIMALAYA KLANKSCHALEN

Deze klankschalen zijn afkomstig uit de Tibetaans boeddhistische gebieden in de verschillende staten in de Himalaya. Deze schalen werden voor verschillende doeleinden gebruikt zoals als eetkommen, offerschalen, slaginstrumenten, relaxatie ondersteunende geluidsbronnen, als instrumenten bij het mediteren en als heling. In deze tijd worden deze schalen nog bijna uitsluitend gebruikt voor heling en meditatie. Elke klankschaal heeft een eigen karakter, toonzetting en klankkleur.

Een klankschaal brengt geluid voort door deze onder andere aan te slaan met een slagstok of door de wrijfstok langzaam om de rand te laten cirkelen. Klankschalen kennen veel boventoonresonanties met specifieke zwevingen. Elke Himalaya schaal wordt door ons zelf in Nepal uitgezocht. Wij kiezen deze uit op klank, toon en trilling. Zo zijn wij verzekerd van een mooi assortiment oude en nieuwe klankschalen.

KRISTALLEN- & ALCHEMIESCHALEN

Bijna iedereen wordt aangetrokken tot edelstenen zoals o.a. robijn, smaragd, saffier, diamant en nog vele andere. Ook halfedelstenen zoals bergkristal, lapis lazuli zijn al duizenden jaren in trek. Zij werden gebruikt voor o.a. versiering en macht maar vooral ook als heilige betekenissen. In vele culturen werden deze stenen gebruikt voor haar genezende eigenschappen. Kristallen zijn er in talloze vormen die zo ook hun betekenis hebben.

Kristallen Klankschalen

Kristallen klankschalen zijn gemaakt van 99.992% pure samengedrukt kwarts en verhit tot ongeveer 4000 graden Celsius in een centrifugerende mal. De schalen zijn verkrijgbaar in doorzichtige of matte vorm (classic frosted en ultra light frosted) en in een verscheidenheid aan maten, variërend van 15 tot 61 cm in diameter. De schalen stralen een pure en krachtige resonantie uit. De grotere schalen bezitten een veel intensievere galm, met een langer aanhoudende toon dan de kleinere. Eenvoudigweg door hun afmeting en hoeveelheid gebruikt kristal. De maat van de schaal bepaalt niet automatisch zijn toon.

Alchemie Klankschalen

Dit zijn kristallen schalen gecombineerd met andere mineralen en metalen. Deze combinaties leveren niet alleen een spectaculair uiterlijk op maar vooral een bijzondere trilling. De klanken zijn rijk, vol en met de mooiste boventonen. Zo ervaar je de Stilte in jezelf. De diverse combinaties leveren velen mogelijkheden op voor therapie en meditatie. Deze trillingen gaan voelbaar door de ruimte en over en door je lichaam. Ben je nieuwsgierig, kom dan gerust vrijblijvend bij ons langs voor een ontmoeting met deze bijzondere kristallen schalen. Wij hebben een ruime keuze in onze winkel. Bel gerust voor een afspraak.

BEHANDELINGEN

spirit-connection-massage-2

Spirit Connection Massage

Een Spirit Connection massage is een energetische massage waarbij zowel het fysiek niveau als het auraveld niveau gemasseerd wordt. Dit werkt o.a. harmoniserend, geeft een diepe ontspanning en heeft een positief effect op het gehele lichaam.

Een Kokosscrub massage is een massage van het gehele lichaam met een warme kokusscrubstempel. Het lichaam wordt geheel gescrubd en daarna gemasseerd met de warme kokusstempels en olie. Daarbij worden onder andere gongs, Himalaya- en kristallen klankschalen gebruikt om zo in een totale ontspanning te vertoeven.

Maak nu een afspraak!

DSC_0009

Power of Sound Behandeling

Een Power of Sound behandeling houdt in dat u compleet in een ‘bad’ van klanken ligt. Het fysieke lichaam wordt hierbij niet aangeraakt door menselijke handen alleen door klank en trilling. U ligt met uw kleding aan op een Soundwave bed met monochord en tongdrum. Bij deze behandeling wordt klank gemaakt met verschillende ‘instrumenten’ zoals onder ander gongs, klankschalen, monochord, stemvorken e.d.

Klank werkt als wellness, pure ontspanning. Daarbij is klank een draaggolf van bewustzijn en verhoogt de energie, lost blokkades op, helpt tegen stress, spanning en slapeloosheid.

Maak nu een afspraak!

power-of-sound-behandelingen-smaller1

Powerful in Being Coaching

In deze coaching schetsen wij een beeld hoe de denkgeest functioneert. Met name de ideeën die we over onszelf en de omgeving hebben, onze conditioneringen en onze identificatie met de denkgeest maakt dat we fysiek, emotioneel of mentaal vaak vastlopen.

Door het standpunt van je denken te veranderen geeft dat een andere waarneming en beleving van jezelf en je omgeving. Men ervaart daardoor meer helderheid, rust en vrede in zichzelf.

Maak nu een afspraak!

WEBSHOP